Regn&Rusk + lite tankar om datorer.


2009-10-12 @ 18:09:30
Hejsan
Mitt godis är slut, himmelen har färgen av... ja vad har den igentligen färg av just nu?, jag tänker på typ möglad mjölk men sen kommer jag på att möglad mjölk är med åt det grön aktiga hållet så nu sitter jag här och tänker på typ smutsiga badkar, smutsiga dursch drapperier och ja något vitt som är smutsigt för det är precis vad himmel ser ut just nu.
Det är kallt och jag är ....... nervös inför en stor redovisning jag ska göra inför klassen imorn.
Visst blir man lycklig :)

Men mitt i min lilla "depration"  så skickade Emilia ett sms till mig i bussen och bad mig komma över och se på One Tree Hill, just sånna saker lättar upp just en sådan dag som idag.
Vad gör jag utan dig Emilia <3På väg till skolan idag lyssnade jag på radion och dom pratade om datorer.
Dom hade visst interdjuvat en sådan här vad ska man kalla dom, datanörd låter så elakt men men en dator expert iallafall och dom hade frågat om hur utvecklingen inom datorer skulle se ut om ja vad sa dom kan det varit 20 år (?) ärsch det spelar ingen roll. Iallafall då började han prata om det här ni kanske hört om att man ska kunna koppla vissa hjärnvågor i hjärnan till datorn och sedan från hjärnan direkt kunna styra datorn.
Reporten frågade då om den här "drömmen" nästan alla haft, att kunna sätta på sig typ en hjälm och sedan kunna vara innuti ett dataspel och kunna spela det med känslan att vara i det, skulle kunna bli verklighet.
Han svarade då att det skulle kunna bli så eftersom när man tex håller i en kaffemugg är det igentligen hjärnan som säger det, alltså skulle man helt enkelt kunna koppla sig en sladd som man sätter in i kroppen som "lurar" hjärnan så att man verkligen tror på allvar att man då tex ligger och solar sig i Thailand eller att man går runt och dödar monster i nått liknande WOW.
Var är den här världen på väg, jag menar då kan man ju verkligen snacka om att datorn styr ens liv.
Man kan ju undra om dom här som inte känner att dom har ett liv verkligen skulle leva det helldre än att leva i den där "låtsas världen".
Även fast det kanske aldrig kommer bli så tycker jag ändå att bara själva tanken är fruktansvärd även fast den oxo är ganska otrolig.

Kommentarer

KOMMENTERA:

Design:
- Denna tjej har gjort min design.

Reklam:
- Reklam undanbedes, och jag hoppas att ni respekterar detta.

Övrigt:
- Blir jätteglad för kommentarer.
- Var snäll och kommentera inte anonymt, då kan jag inte svara dig direkt. Som URL-adress fungerar din bilddagboksadress.
- Tänk på att ingen är anonym - jag kan se din IP-adress.
- Elaka kommentarer kan du hålla för dig själv!

Skriv ditt namn
Vill du bli ihågkommen?

Och gärna din e-postadress (bara jag ser den)


Har du en blogg? (bilddagbok går också bra!)


Vad vill du säga?


Trackback